Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΜΙΚΡΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΝΘΑΚΙΑ









            Τόσα χρόνια σας έχω παρουσιάσει πολλά κεντήματα ,άλλα εύκολα,άλλα δύσκολα,πολύπλοκα,πολύχρωμα, με χάντρες ή με άλλες βελονιές. Το κέντημα που σας δείχνω σήμερα ,το έχω στο τραπέζι μου περίπου μια δεκαετία και πραγματικά ποτέ δεν μου πέρασε απ'το μυαλό μου να το φωτογραφίσω και να σας το παρουσιάσω. Ίσως γιατί είναι πολύ απλό,ίσως γιατί το κέντησα "λάθος",ίσως γιατί μου θυμίζει μια εποχή που κεντούσα μόνο και μόνο για να έχω δουλειά στα χέρια μου και όχι γιατί ήθελα τρελά να δημιουργήσω .... ίσως δε ξέρω !! 
     Όπως λέει μια καλή μου φίλη,"όλα τα πράγματα θα γίνουν στον καιρό τους".Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας δώσω αυτό το υπέροχο σχεδιάκι που μπορείτε να το κεντήσετε σε όποια διάσταση θέλετε και σε όποιο ύφασμα θέλετε. Η δική μου επιλογή ήταν να κεντηθεί με σταυροβελονιά σε κουκουλάρικο ύφασμα.
    Θυμάμαι ότι έβγαλα το σχέδιο στην άκρη ενός καμβά χωρίς να προσέξω πως ήταν κεντημένο όλο και όταν ξεκίνησα να κεντάω δεν παρατήρησα ότι έπρεπε να το κεντήσω κατά μήκος του υφάσματος και όχι κατά πλάτος που το έκανα εγώ. Όταν κατάλαβα το λάθος, ήταν αργά για να το ξηλώσω οπότε προτίμησα να συνεχίσω και να φτιάξω τη δική μου "λάθος" εκδοχή.10 χρόνια μετά θαυμάζω τα λάθη μου και γελάω.
   Εσείς γελάτε με τα λάθη σας ??
   

Γελάστε με τα λάθη σας !
Θαυμάστε τα λάθη σας !
Καλή επιτυχία !!!!!!


Για τους φίλους του Φ/Β