Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΒΕΛΑΚΙΑ


       Πώς να ονομάζω αυτό το κέντημα ??? πολλά μικρά βελάκια ... δε βρήσκω κάτι καλύτερο αν και δεν έχει καθόλου σημασία το όνομα. Παρ'όλα αυτά μ'αρέσει να "βαπτίζω" τα κεντήματά μου, όπως μάλλον θα καταλάβατε και εσείς τόσα χρόνια! 
       Το ίδιο έπαθε και η καλή μου φίλη,που ήρθε να μου ζητήσει να της κεντήσω ένα σεμέν ,"αυτό με τα βελάκια που είχα δει στο μπλογκ" μου λέει,

  αλλά το θέλω σε καφέ σοκολατί και μπεζ.
Έτσι άρχισε η αναζήτηση των χρωματικών συνδυασμών και τελικά καταλήξαμε στο 938, το ECROU και γέμισμα με μπεζ χρυσοκλωστή.Ο καμβάς είναι Νο8 (το χρώμα του δεν έχει σημασία γιατί θα γεμίσει όλο και δε θα φαίνεται) και το κεντάω με διπλή κλωστή μουλινέ και μονή τη χρυσοκλωστή.Η τελική του διάσταση θα είναι 40 εκ.πλάτος και 1 μέτρο μήκος.
    Η διαφορά που πρότεινα στο καινούργιο κέντημα είναι να βάλω όριο το τελείωμα,νομίζω ότι διακρίνεται εύκολα στις φωτογραφίες και τελικά μου αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή.
    Έχω μεγάλο ενθουσιασμό που ξεκινάω κάτι καινούργιο,κεντάω αρκετές ώρες αλλά φροντίζω πάντα να ξεκουράζω τα μάτια μου και το σώμα μου και το συνιστώ και σε όσες από 'σας κεντάτε πολύ.
    Θα ενημερώνω, κατά διαστήματα, με φωτογραφίες για την πρόοδο της δουλειάς μου.

Καλή επιτυχία στα νέα ξεκινήματα !!!
Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !!!

   
Για τους φίλους του Φ/Β
https://www.facebook.com/pages/O-la-lart/491518827546719?ref=hl


Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απ'το να αποτελείς πηγή έμπνευσης για τους φίλους του μπλογκ ? Η αγαπητή φίλη Μπέττυ,μου έστειλε αυτές τις φωτογραφίες για να μου δείξει το κέντημα που τροποποίησε σύμφωνα με τα δικά της γούστα.
Την ευχαριστώ πολύ !! Παρακάτω βλέπετε μέρος του κεντήματος με όλα τα χρώματα που επέλεξα 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου