Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΠΛΕΚΤΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΜΠΑΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΚΑΣ






      Ο χειμώνας ήρθε δυναμικά στα μέρη μας και στην τελευταία καθημερινή μου συνήθεια, να περπατάω τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα, ανακάλυψα ότι πάγωσαν τα αυτιά μου ! Στην αρχή έβαλα ένα πλεκτό σκουφάκι που είχα πρόχειρο,αλλά διαπίστωσα ότι ίδρωναν τα μαλλιά μου και όταν έβγαζα τον σκούφο κρύωνε το κεφάλι μου.Αποφάσισα λοιπόν ότι χρειάζομαι μια ζεστή μπαντάνα. Διάλεξα το νήμα που ήθελα και επέλεξα βελονάκι Νο 4.
    Στρώθηκα στη δουλειά χτες το βράδυ, με σκοπό να βγάζω φωτογραφίες σε κάθε βήμα που έκανα,για να σας το δείξω αναλυτικά. Έβγαλα την πρώτη φωτο (έκανα μια σειρά αλυσίδα στα μέτρα μου).Έβγαλα τη δέυτερη φώτο (έπλεξα στηλάκια σε τρεις σειρές και έκανα ξανά μια σειρά αλυσίδα όμοια με την πρώτη). Ταυτόχρονα όμως έβλεπα ένα έργο με πολύ δράση,είχε "περάσει" και η ώρα και τα έκανα μαντάρα ! ξέχασα να βγάλω τις υπόλοιπες φώτο που ήθελα και το θυμήθηκα όταν το είχα ήδη ράψει.Γι'αυτό λείπουν τα υπόλοιπα στάδια και βλέπετε μόνο το τελικό σχέδιο ! Sorry, ok ? 
    Δεν ήταν κάτι δύσκολο όμως.Θα πλέξετε τρεις ίδιες σειρές,θα τις ενώσετε στη μία πλευρά και θα κάνετε την πλεξούδα όπως κάνουμε στα μαλλιά μας.Θα τις ενώσετε στο τέλος μεταξύ τους σε κύκλο και έτοιμη η μπαντάνα σας.
    Μπορείτε να το φορέσετε στο λαιμό σαν γιακά ή ακόμη να το στολίσετε με καρφίτσες που έχετε ή πέρλες ή χάντρες ή ό,τι άλλο θέλετε
για να γίνει ένα μοναδικό κόσμημα.Επίσης είναι τόσο εύκολο και γρήγορο (χρειάστηκα περίπου 2 ώρες να το τελειώσω) ιδανικό για δώρο στα αγαπημένα σας άτομα.
     Διαλέξτε χρώματα που αναδεικνύουν το πρόσωπό σας,τα μαλλιά σας,την γοητεία σας, εμπευστείτε απ'τα σχέδια που υπάρχουν, δώστε τον δικό σας "τόνο" στα πλεκτά σας, βάλτε την αγάπη σας και οι δημιουργίες σας θα είναι μοναδικές όπως και σεις άλλωστε !

Καλή επιτυχία !

 Για τις φίλες του Φ/Β
https://www.facebook.com/O-la-lart-491518827546719/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου