Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΤΗ ΒΕΛΟΝΙΑ

       Ένα κέντημα διαφορετικό,τόσο στην εμφάνιση όσο και στη βελονιά του.Το κέντησα σε μπεζ χρυσό καμβά με κουβαράκι και με ανεβατή βελονιά.Η βελονιά αυτή είναι πολύ εύκολη, το κέντημα είναι ευχάριστο και δίνει γρήγορο αποτέλεσμα (φτουράει που λέμε στα μέρη μας).
       Το σχέδιο δε σας περιορίζει στις διαστάσεις,ούτε στο χρώμα,ούτε στο είδος της κλωστής.Κατά τη δική μου γνώμη,η διχρωμία δεν ενδείκνυται στο συγκεκριμένο κέντημα.Ένα χρώμα δίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα,αλλά επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετικό  γούστο,δοκιμάστε χρώματα και επιλέξτε το καλύτερο για σας.
          Καλή επιτυχία !!!

 Για τις φίλες του Φ/Β
https://www.facebook.com/pages/O-la-lart/491518827546719?ref=hl

4 σχόλια:

  1. Γεια σου, Ευτέρπη και καλώς σε βρήκα!
    Χαίρομαι για την απόφαση σου να "εκτεθείς" στα μάτια μας. Πολύ όμορφα τα κεντήματα σου αλλά και τα πλεκτά και οι χάντρες είναι πολύ καλές προσπάθειες. Θα χαρώ να σε δω στη σελίδα μου, ελπίζω να βρεις τον δρόμο. Θα σε συστήσω επίσης και στα κορίτσια στο facebook, για να σε γνωρίσουν.
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα!Είδα το blog σου στο facebook απο τη Niatta!Πολύ όμορφα τα κεντήματα σου!Θα χαρώ να τα λέμε!Καλές δημιουργίες!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια !! βρήκα κ γω τα μπλογκ σας, είμαι ήδη μέλος σας,είστε κ στη λίστα των ιστολογίων μου ! καλές κ πολλές δημιουργίες σας εύχομαι μέσα απ'τη καρδιά μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, καλωσόρισες στον διαδικτυακό κόσμο. Έχουμε και οι δύο μια αγάπη, το κέντημα και θα χαρώ πολύ να μοιραστούμε ένα βραβείο μαζί. Έλα στη http://stavrovelonia-nasia.blogspot.gr/ για να το πάρεις. Καλή αρχή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή