Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

 ΕΥΚΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΕΝΤΗΤΡΕΣ




         Πολλές φίλες αρχάριες στο κέντημα,θέλουν εύκολα σχέδια να εξασκηθούν,πριν περάσουν στα πολύπλοκα με πολλές απαιτήσεις και πολλές αλλαγές χρωμάτων. Συνήθως τα "εύκολα" σχέδια είναι πιο πρακτικά και εύχρηστα από τα μεγάλα και πολύπλοκα κεντήματα και ταιριάζουν σε περισσότερους χώρους του σπιτιού. 
      Σας δείχνω το ίδιο σχέδιο σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς , που εύκολα μπορείτε να το αντιγράψετε από τις φωτογραφίες , έχει μικρά γεωμετρικά επαναλαμβανόμενα σχήματα που σας επιτρέπει να το κεντήσετε σε όποιο μέγεθος θέλετε. Ο καμβάς είναι Νο8 και είναι κεντημένος με διπλή κλωστή μουλινέ.
     Εάν δε σας αρέσουν αυτά τα σχέδια για μεγάλες επιφάνειες όπως καρέ ή τραβέρσες, μπορείτε να κεντήστε μικρά κομμάτια καμβά που σας περίσσεψαν ή να χρησιμοποιήστε κλωστές που σας έμειναν από άλλα κεντήματά σας. Τα σχέδια αυτά είναι πολύ βολικά για κάτι τέτοιο. Αλλάξτε χρώματα ή συμπληρώστε χρυσοκλωστές ή ό,τι άλλο σας αρέσει.Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε αυτό που εμείς θέλουμε και όχι αυτό που αρέσει στους άλλους.
    Καλές δημιουργίες !!
    Καλή επιτυχία !!!


Για τις φίλες του Facebook 
https://www.facebook.com/pages/O-la-lart/491518827546719?ref=hl
    

1 σχόλιο: